Ελλάδα: Τα μεγάλα ολλανδικά μίντια για το “Last Dance” της Stefania!

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση από την ΕΡΤ, ότι η Stefania θα διαγωνισθεί στην Eurovision 2021 με το τραγούδι Last Dance, η είδηση έγινε θέμα σε όλα τα μεγάλα μίντια και της Ολλανδίας, την χώρα διαμονής της φετινής μας εκπροσώπου.

Τόσο η ολλανδική δημόσια τηλεόραση (NOS), όσα και τα μεγάλα δίκτυα, RTL και NU, κάλυψαν την είδηση, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, την ορθότατη επιλογή της Stefania από την ΕΡΤ, για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που πρόκειται να διεξαχθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Τα όσα αποκάλυψε αποκλειστικά το Eurovisionfun για το ύφος του τραγουδιού, αλλά και άλλες πληροφορίες, όπως το ότι την Κυριακή 10/1 η Stefania θα επιστρέψει στην Αθήνα για την τελική ηχογράφηση, αλλά και για τους υψηλούς στόχους που έχει φέτος η ΕΡΤ και η καλλιτεχνική ομάδα της συμμετοχής μας έκαναν τον γύρο της Ευρωπής, αφού αναπαράχθηκαν από όλες τις ιστοσελίδες που καλύπτουν την ειδησεογραφία του διαγωνισμού.

 

Με τη βοήθεια μας, το Last Dance ταξίδευσε σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη!
Σας ευχαριστούμε ♥️

Δημοσιεύτηκε από Eurovisionfun στις Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021

Η Stefania με ανάρτηση της στο instagram λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση, δεν δίστασε και αυτή, όπως ο Δημήτρης Κοντόπουλος, να εκδηλώσει τον ενθουσιασμό της για το Last Dance, αλλά και την ανυπομονησία της, μέχρι να έρθει και πάλι στην Αθήνα για να κάνει την τελική ηχογράφηση του τραγουδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *