Editorial: Eurovision 2022 – 4η ημέρα!

Η τέταρτη ημέρα των προβών για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η σημερινή μέρα ήταν αρκετά μεγάλη και ενδιαφέρουσα.

Εννέα χώρες σήμερα έκαναν την πρώτη τους τεχνική πρόβα και είχαμε εκπλήξεις θετικές και αρνητικές. Παρότι δεν έχουμε πλήρη εικόνα, θα σας αναφέρουμε αυτά που μας άρεσαν, αλλά και όσα δεν μας άρεσαν τόσο. Περιμένουμε φυσικά και τα δικά σας γενικά σχόλια, αλλά και τις ερωτήσεις και απορίες σας από όσα περιλάμβανε το ημερήσιο μενού και οι συντάκτες μας θα σας απαντήσουν.

Τι μας άρεσε

Νομίζω η μεγαλύτερη έκπληξη για όλους μας ήταν Vladana, από το Μαυροβούνιο. Η τραγουδίστρια φαίνεται να άκουσε τις συμβουλές των φαν και να βελτιώθηκε και φωνητικά και ενδυματολογικά, ενώ όλη η εμφάνιση θυμίζει τις βαλκανικές μπαλάντες που όλοι αγαπάμε.

EBU / NATHAN REINDS

Θετική έκπληξη και η Brooke από την Ιρλανδία. Η Brooke με μια σύγχρονη εμφάνιση, εντυπωσίασε, δίνοντας της τώρα κάποιες πιθανότητες να κάνει την έκπληξη, το βράδυ του δεύτερου ημιτελικού.

EBU / NATHAN REINDS

Τι δεν μας άρεσε

Δεν μας άρεσε η Βόρεια Μακεδονία. Η Andrea φάνηκε να μην έχει πολλά να δώσει στη σκηνή της Eurovision, με τη φτωχική της σκηνική εμφάνιση.

Η Πολωνία είναι από τις ζημιωμένες της σημερινής ημέρας. Μπορεί ο Ochman φωνητικά να είναι αψεγάδιαστος, η σκηνική του όμως εμφάνιση, φαίνεται να μην λειτουργεί υπέρ του, κάτι που φάνηκε και από την πτώση του στις στοιχηματικές εταιρίες.

EBU / NATHAN REINDS

Τέλος, η Τσεχία δεν φαίνεται να κάνει προς το παρόν την έκπληξη που όλοι περίμεναν. Οι We Are Domi, δεν εντυπωσίασαν ενδυματολογικά αλλά και φωνητικά, παρόλο της μικρής βελτίωσης της τραγουδίστριας από τα Pre-Parties.

EBU / NATHAN REINDS

Τι θέλουμε να ξαναδούμε

Βασικά θέλουμε να τα ξαναδούμε όλα! Να δούμε περισσότερα πράγματα και μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο σίγουρα. Για το λόγο αυτό ζητούμε και προκαταβολικά συγγνώμη, αφού πολλά μπορεί να αναθεωρήσουμε στις δεύτερες πρόβες.

Γι αυτό και θέλουμε να ξαναδούμε, τις Εσθονία, Ρουμανία, Βέλγιο και Σουηδία.

EBU / NATHAN REINDS

Αναλυτικά για τις πρόβες μπορείτε να δείτε τα σχετικά μας άρθρα:

 


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dhgsgss
    Dhgsgss says:

    Εγώ πάντως και ΠΟΛΟΙ άλλοι φαν είμαστε καταχαρουμενοι με την Τσεχία
    Κυρίως επειδή φωνητικά η Domi ήταν απίστευτη σε σχέση με τα πάρτυ
    Ενδυματολογικά δεν είναι πολύ ωραιο αλλά εμένα μου άρεσε πολύ

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Συμφωνώ. Και για εμένα η Τσεχία ήταν πολύ ανώτερη των προσδοκιών μου (πλην του ενδυματολογικου).
      Άλλες χώρες που μου άρεσαν/ με εξέπληξαν ήταν: Ιρλανδία, Μαυροβούνιο…
      Εσθονία, βόρεια Μακεδονία, Πολωνία ψιλο απογοήτευση
      Βέλγιο, Ρουμανία οκ αλλά θα ήθελα να τις ξαναδώ ενώ τέλος η Σουηδία copy paste από MF, λειτουργεί σαφώς αλλά για εμένα είναι ένα ελαφρώς υπερεκτιμημένος κομμάτι.

      Απάντηση
  2. Mariah
    Mariah says:

    Οι φαν είναι εκτός τόπου και χρόνου!Εδώ θεωρούν θα κερδίσει τον ημιτελικό η Κύπρος και θα κερδίσει η Ισπανία!

    Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Να ρωτήσω κάτι και όποιος ξέρει μου απαντάει….
    Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια μεταξύ των αποστολών Ελλάδας και Κύπρου????Βλέπω ότι οι δύο χώρες (που ουσιαστικά είναι μια) έχουν μια ψυχρασία και είναι μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και ο Ηλιόπουλος στην Ελληνική ταινία…..
    Σήμερα είδα την Κα Παπαμιχαήλ που είναι υπεύθυνη για την Κύπρο σε εκπομπή και ήταν ευγενικότατη και φιλική….
    Την Ανδρομάχη δεν την γνωρίζω την κοπελα και μπορεί να κάνω και λάθος αλλά από αυτά που διαβάζω νόμιζω ότι αν πέσει η μύτη της κάτω δεν θα σκύψει να την σηκώσει…..

    Απάντηση
    • James
      James says:

      Για όσο διάστημα έχει η Panik εργολαβία την Κύπρο στον διαγωνισμό τέτοιες συμπεριφορές να περιμένεις.Για την συγκεκριμένη εταιρεία δεν υπάρχει κανένας άλλος πλην αυτής.Εκτος αν όντως πιστεύεις πως η Ανδρομάχη δεν έχει ακούσει π.χ.την ελληνική συμμετοχή και οι δηλώσεις της δεν είναι απλώς μια γραμμή που έχει ορίσει η εταιρεία μην τυχόν και διαφημίσουν άλλο label.Το ότι κάνει κακό στον εαυτό της είναι άλλο θέμα αλλά δεν νομίζω να έχει και πολλές εναλλακτικές.

      Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        James σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση….το είχα διαβάσει όταν πήγε η Φουρέιρα ότι η συγκεκριμένη δισκογραφική έκανε τέτοια καραγκιοζιλικια και είναι λυπηρό….
        Σήμερα είδα ότι η εταιρία διαφημίζει την αλβανική συμμετοχή που συμπτωματικά είναι στον ίδιο ημιτελικό με την Ελλάδα!!!!!δεν μπορούσαν να το κάνουν δηλαδή μετά τον διαγωνισμό οκ ότι πείτε….
        Γιατί η Κύπρος επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές????εν τω μεταξύ από ότι έχω δει οι ξένοι έχουν καταλάβει ότι κάτι τρέχει κάτι μεταξύ των 2 χωρών και μας ειρωνεύονται ακόμη χειρότερα για την ανταλλαγή βαθμών……

        Κανένας δεν πίστεψε ότι η Ανδρομάχη δεν έχει ακούσει το τραγούδι της Ελλάδας,δεν είμαστε τόσο χάπατα 😀

        Απάντηση
    • Iωαννα
      Iωαννα says:

      Mα πραγματικα καταλαβαινω οτι ειναι στρατηγικη της εταιριας αλλα πιστευω οτι μονο κακο προκαλουν στον εαυτο τους με αυτο (οτι δεν ακουνε τα τραγουδια κλπ κλπ)γιατι τοσος ανταγωνισμος και με τις αλλες χωρεες αλλα και με εμας ?!Και μετα απο ολα αυτα το θελουν το 12αρι.Φτανει πια ειναι πολυ εγωιστικο εκ μερους τους και χαλαει και η εικονα της καθε τραγουδιστριας .Εγω δεν την ηξερα την Ανδρομαχη απλα με ολα αυτα αρχιζει να μου βγαζει κατι σνομπ και μου χαλαει ολο το βαιμπ του τραγουδιου (που εξαρχης δεν μου αρεσε)

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *